Contact
Menu

Airtrailer Duo

Tijdelijk niet leverbaar

Geniet van de vrijheid om uw motoren mee te nemen op vakantie met de Airtrailer Duo. Dankzij ons innovatieve ontwerp kunt u zelfs de zwaarste motoren snel, veilig en eenvoudig zelf op de trailer rijden. Met meer dan 20 jaar ervaring is de Airtrailer een betrouwbaar en duurzaam Nederlands product, op maat gemaakt voor uw avontuur!

Comfort door luchtvering

De oprijklep biedt extra stevigheid en blijft tijdens transport omlaag. Uw motoren staan veilig en stevig op de motortrailer. Rijdt u zonder motoren? Dan kunt u de oprijklep eenvoudig sluiten waardoor de Airtrailer nóg compacter is. Natuurlijk is het ook mogelijk om één motor van de Airtrailer Duo te vervoeren. Bestel dan een extra Steady-Stand welke in het midden van de trailer wordt geplaatst.

Met een eigen gewicht van 300 kg kan de Airtrailer Duo tot twee motoren met een totaal gewicht van 900 kg dragen. Motoren met een maximale wielbasis van 1.80 meter passen moeiteloos op de trailer.

Dankzij de 10 inch banden en de luchtvering heeft de Airtrailer Duo een laag zwaartepunt, wat een optimaal rijcomfort garandeert. De communicerende luchtbalgen zorgen voor een perfecte rijervaring, zelfs bij het vervoer van één motor. Ter bescherming zijn onze trailers uitgerust met een veiligheidspen die voorkomt dat de trailer tijdens de reis kan zakken.

Verkrijgbaar in een geremde en ongeremde versie
Geremd Voor twee motoren tot 900KG
Luchtbalgen zorgen voor perfecte rijervaring
Verticaal op te bergen
Prijsaanvraag

RDW & Europees gekeurd

Bij niet-gebruik kunt u de Airtrailer rechtop zetten en makkelijk verplaatsen dankzij de zwenkwieltjes, waardoor hij weinig opslagruimte inneemt. De trailer is 2.91 meter hoog met de kogelkoppeling en 2.83 meter zonder.

Met weinig tot geen onderhoud en een frame dat standaard wordt gezandstraald en zwart gepoedercoat, is de Airtrailer ontworpen voor duurzaamheid.

Onze trailers voldoen aan de hoogste eisen en hebben een RDW Europese typegoedkeuring. Ze zijn voorzien van een chassisnummer, een fabrikantenlabel met typegoedkeuringsnummer, technische toegestane maximummassa en kogeldruk. Elke Airtrailer wordt geleverd met een Verklaring typegoedkeuringsgegevens en een COC-document (Certificate of Conformity).

Prijsaanvraag

Technische specificaties

Ongeremd

Lengte (m): 2.72
Breedte (m): 2.20
Verticale hoogte (m): 2.30
Aantal motoren: 2
Eigen gewicht (kg): 240
Laadgewicht (kg): 510
Totaalgewicht (kg): 750

Geremd

Lengte (m): 3.30
Breedte (m): 2.20
Verticale hoogte (m): 2.91
Aantal motoren: 2
Eigen gewicht (kg): 300
Laadgewicht (kg): 900
Totaalgewicht (kg): 1200