Contact
Menu

Hoe werkt een Airtrailer

Ervaar het gemak van een Airtrailer, de motortrailer waarmee u moeiteloos zelfs de zwaarste motoren kunt vervoeren. Door de laadvloer volledig tot op de grond te laten zakken, rijdt u veilig en eenvoudig uw motor op de trailer.

Stap 1: Aankoppelen

Begin met het koppelen van je Airtrailer aan het trekkende voertuig. Zorg ervoor dat deze veilig en stevig is bevestigd voordat je verder gaat.

Stap 2: Ontgrendelen en laten zakken

Ontgrendel de veiligheidspen die je Airtrailer op zijn plaats houdt. Gebruik vervolgens het ventiel om de luchtbalg leeg te laten lopen. Hierdoor zal je Airtrailer gestaag op de grond zakken.

Stap 3: Plaats je voertuig

Rij nu zorgvuldig je motor of scootmobiel op de Airtrailer. Neem hierbij alle nodige voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te waarborgen.

Stap 4: Oppompen en vergrendelen

Zodra je voertuig veilig op de Airtrailer staat, gebruik je de compressor om de Airtrailer weer op te pompen tot de aanbevolen druk. Vergeet niet de veiligheidspen weer te vergrendelen om alles op zijn plaats te houden.

Stap 5: Beveilig met spanbanden

Nu is het tijd om je voertuig vast te zetten. Bevestig de spanbanden rond je motor of scootmobiel volgens de handleiding. Zorg ervoor dat alles goed vastzit, maar niet te strak dat het schade veroorzaakt.

Nu je deze stappen hebt gevolgd, ben je klaar om op weg te gaan met je Airtrailer. Geniet van je reis en rijd veilig!

HANDLEIDING MONOHANDLEIDING DUO