Contact
Menu

Airtrailer verhuur

Nog niet zeker of de Airtrailer Mono, Duo of Scootmobiel de juiste keuze voor u is? Geen zorgen! Wij bieden u de mogelijkheid om onze trailers eerst uit te proberen voordat u besluit tot aankoop over te gaan. Of misschien heeft u een eenmalige behoefte om uw motor of scootmobiel te vervoeren, bijvoorbeeld voor onderhoud of een speciale vakantietrip. Wat uw behoefte ook is, onze Airtrailer verhuuroptie is de perfecte oplossing.

Verhuur aanvragen

Eerst uitproberen

Onze Airtrailers zijn ontworpen om een breed scala aan voertuigen te vervoeren, van (zware) motorfietsen tot scootmobielen en elektrische rolstoelen. We zorgen ervoor dat elke trailer die we verhuren volledig is uitgerust voor uw behoeften. Standaard bij onze verhuur zijn een Steadystand (voor motorfietsen) of voorwielhaak (voor scootmobielen), spanbanden, een 12V compressor en/of fietspomp, reservewiel en disselslot.

We waarderen uw tijd en flexibiliteit, daarom werken we niet met vaste wisseldagen en tijden. In plaats daarvan overleggen we graag met u over een geschikt moment om de Airtrailer op te halen en terug te brengen. Voor een soepele ervaring raden we u aan om de huurovereenkomst en instructies te lezen voordat u de Airtrailer komt ophalen.

Zorgeloos uw motor vervoeren

Aan het begin van de huurperiode vragen we om een waarborgsom. Maak u geen zorgen, deze wordt volledig terugbetaald wanneer u de Airtrailer zonder verwijtbare schade retourneert.

Bij Airtrailer streven we ernaar om uw ervaring zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. Klaar om uw reis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op om uw Airtrailer te huren!

Verhuur prijzen

Periode

Airtrailer Mono

Airtrailer Duo

1 dag

€50

€100

1 week

€170

€270

2 weken

€240

€340

3 weken

€380

€410

4 weken

€450

€480

Ophalen en terugbrengen

Wij willen u graag informeren dat het ophalen en terugbrengen van de Airtrailer enkel mogelijk is op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:00 en 17:00 uur. Daarom kunnen de start en het einde van de huurperiode alleen binnen deze tijdsframe vallen. Wij vragen u vriendelijk uw planning hierop af te stemmen om een soepele ervaring te garanderen.

Verhuur aanvragen