Contact
Menu

Met de hand gemaakt

Welkom bij Airtrailer, een project geboren uit de passie voor motorrijden en metaalbewerking van vader en zoon Gerrit en Harmen van Bruggen, samen met zwager Nathan Schuuring. Dit trio, samen met 14 toegewijde collega's, vormen het hart van het bedrijf, The Trailer Company, waar elke Airtrailer zorgvuldig met de hand wordt gemaakt.

Metaalbewerking zit in ons bloed

Met 20 jaar ervaring in klein-metaal, metaalconstructie, woningbouw en machinebouw, zit metaalbewerking ons in het bloed. Deze passie bracht de firma Van Vossen naar ons toe met de vraag om de productie van de Airtrailer op ons te nemen, een uitdaging die we vol vertrouwen aangingen.

Na het overnemen van het bedrijf door de familie Bos (die in 2011 Airtrailer overnam van Van Vossen), bleven we de productie voeren, wat sommigen de Airtrailer ook de "Van Vossen" trailer noemen. Toen de familie Bos ons vroeg om de Airtrailer volledig over te nemen, hebben we de kans met beide handen aangegrepen, wetende dat we met de nodige verbeteringen het product naar nieuwe hoogten konden tillen.

Altijd gaan voor kwaliteit
Een echt familie bedrijf
trots op een uitzonderlijk product


Zo werd The Trailer Company sinds 1 januari 2023 de trotse eigenaar van de Airtrailer. Onder onze hoede blijven we werken aan innovaties, maar altijd met respect voor de kwaliteit die u al kent en waardeert.

Voor u verandert er niets, behalve dat we nu nog nauwer betrokken zijn bij het product dat u liefhebt. Of u nu een trailer wilt kopen, huren, of aanpassingen aan uw laadvloer wenst, wij zijn er om te luisteren en uw wensen te vervullen. Dankzij onze diepgaande kennis van aluminium en onze jarenlange ervaring met de Airtrailer, zijn we trots op het uitzonderlijke product dat we aanbieden!

Contact opnemen