Contact
Menu
Airtrailer Mono

Airtrailer Mono

€3350 incl. Steadystand

Ervaar het gemak van een Airtrailer, de motortrailer waarmee u moeiteloos zelfs de zwaarste motoren kunt vervoeren. Door de laadvloer volledig tot op de grond te laten zakken, rijdt u veilig en eenvoudig uw motor op de trailer.

Prijsaanvraag

Voor optimaal rijcomfort

De oprijklep, versterkt met twee ribben, biedt extra stevigheid. Tijdens transport blijft de oprijklep omlaag en staat uw motor veilig en stevig op de motortrailer. Rijdt u zonder motor? Dan kunt u de oprijklept eenvoudig sluiten waardoor de Airtrailer nóg compacter is.

Dankzij het gebruik van 10 inch banden en luchtvering, heeft de Airtrailer een laag zwaartepunt voor optimaal rijcomfort. Wanneer u de Airtrailer niet gebruikt, zet u deze eenvoudig rechtop en verplaatst hem met de aanwezige zwenkwieltjes. Zo neemt de Airtrailer minimale opslagruimte in.

De Airtrailer, met een eigen gewicht van slechts 130 kg, past achter elke personenauto en camper. Hij is gebouwd met een aluminium frame en RVS as en heeft geen onderhoud nodig en kent een lage afschrijving. De Mono kan een motor tot maximaal 450 kg met een maximale wielbasis van 1.85 meter vervoeren.

Checkbox
Eenvoudig uw motor op- en afrijden
Checkbox
Motor gewicht tot 450kg
Checkbox
Geen onderhoud en lage afschrijving
Prijsaanvraag

Technische specificaties

Lengte Airtrailer Mono: 2.69 m
Breedte: Airtrailer Mono: 1.78 m
Lengte laadvloer: 2.20 m
Breedte laadvloer: 1m
Verticale hoogte: 2.23m (zonder kogelkoppeling: 2.08m)
Eigen gewicht: 130kg
Laadgewicht: 470kg
Maximaal totaalgewicht: 600kg

RDW & Europees gekeurd

Onze Airtrailers voldoen aan de hoogste eisen en zijn Europees type goedgekeurd door de RDW. Elk model is voorzien van een chassisnummer en een fabrikantenlabel met typegoedkeuringsnummer, technisch toegestane maximummassa en kogeldruk. Met elke Airtrailer ontvangt u een Verklaring typegoedkeuringsgegevens en een COC-document (Certificate of Conformity).

Voor extra veiligheid zijn onze trailers uitgerust met een veiligheidspen, die voorkomt dat de trailer onverhoopt kan zakken tijdens de reis.

De Airtrailer, een betrouwbaar Nederlands product, wordt met meer dan 20 jaar ervaring in eigen huis geproduceerd. Uw tevredenheid is onze passie.

Prijsaanvraag