Contact
Menu

Airtrailer scootmobiel

€3250 • Tijdelijk met compressor

Ga samen prachtige kilometers maken, ook als u een scootmobiel gebruikt. De Airtrailer Mono, geoptimaliseerd voor het vervoer van scootmobielen, elektrische fietsen en andere bagage, geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

Uw scootmobiel eenvoudig vervoeren

Wij begrijpen dat het vervoeren van een scootmobiel in de auto een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we onze Airtrailer Mono zo ontworpen dat het vervoeren van uw scootmobiel eenvoudig en moeiteloos wordt.

Als metaalbewerkingsbedrijf kunnen we bijna elke aanpassing leveren. Zo hebben we de Airtrailer Mono speciaal voor uw scootmobiel geoptimaliseerd. Hij is uit te breiden voor meerdere (elektrische) fietsen en kan zelfs worden uitgerust met kisten voor uw bagage.

De Airtrailer Mono, ontworpen met een laag zwaartepunt dankzij de 10-inch banden en luchtvering, biedt optimaal rijcomfort. Bij niet-gebruik is hij eenvoudig rechtop te zetten en te verplaatsen met de aanwezige zwenkwieltjes, wat resulteert in een minimale opslagruimte.

Met een eigen gewicht van slechts 130 kg, past de Airtrailer Mono achter elke personenauto en camper. Gemaakt met een aluminium frame en RVS as, heeft de Mono minimale onderhoudsvereisten en een lage afschrijving. Hij kan een motor of scootmobiel tot maximaal 450 kg met een maximale wielbasis van 1.85 meter vervoeren.

Samen weer op pad
Uit te breiden voor elektrische fietsen
Minimaal onderhoud en lage afschrijving
Eenvoudig rechtop opbergen
Prijsaanvraag

De hoogste eisen en europees goedgekeurd

Onze Airtrailers voldoen aan de hoogste eisen en zijn Europees type goedgekeurd door de RDW. Elk model is voorzien van een chassisnummer en een fabrikantenlabel met typegoedkeuringsnummer, technisch toegestane maximummassa en kogeldruk. Bij aankoop van een Airtrailer ontvangt u een Verklaring typegoedkeuringsgegevens en een COC-document (Certificate of Conformity).

Voor uw veiligheid zijn al onze trailers uitgerust met een veiligheidspen, die voorkomt dat de trailer onverhoopt kan zakken tijdens de reis.

De Airtrailer is een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig Nederlands product, geproduceerd met meer dan 20 jaar ervaring. Uw tevredenheid is onze passie en we staan klaar om u de vrijheid te geven die u verdient.

Prijsaanvraag